Wist je dat.. #1

… ik nu op mijn werk ben?
… ik nog pauze heb?
… ik foto’s wilde toevoegen in mijn vorige post?
… het niet lukt omdat ik niet kan inloggen?
… het best wil irritant is?
… ik het leuker vind om berichten te plaatsen met foto’s?
… dit bericht natuurlijk daar een uitzondering op is?
… ik zometeen weer verder ga met de advertenties?
… we deze week een nieuwe krant gaan uitbrengen?
… ik daar op dit moment mee bezig ben?
… ik het best spannend vind?
… ik ook zin heb in vanavond?
… ik vanavond met mijn vader en tweelingzus naar de kermis ga?
… deze kermis (in Weert) de op 1 na grootste is van Nederland?
… ik hoop dat het niet gaat regenen vanavond?
… we eigenlijk maandag zouden gaan maar door de regen thuis bleven?
… ze op die kermis heerlijke verse nootjes verkopen?
… ik hier een paar zakjes van zal inslaan?
… ik zo maar verder ga met de opdrachten?
… ik anders oneindig lang door kan gaan met deze onzin?
… ik het stiekem toch wel grappig vind?
… ik nu de telefoon moet opnemen!

DOEI!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.