Terug van weggeweest!

Het is donderdag, 16.50 uur en Dennis maakt zich klaar om naar een cursus te gaan. Hij pakt z’n spullen, aait Cody nog eventjes, geeft me een kus en loopt de deur uit. Op weg naar een cursus. Ondertussen heb ik een filmpje opgezet, wat drinken gepakt, iets lekkers staat naast me en ik ben er klaar voor: ik ga weer lekker bloggen!

Het is een hele tijd geleden sinds ik voor het laatst iets online heb gezet. Ik weet het.Inspiratie en verhalen had ik genoeg, maar de zin was ver te zoeken. Gelukkig is deze weer helemaal terug gekomen, en ik ben er weer helemaal klaar voor.

Sinds de laatste keer dat ik hier iets schreef, is er het een en ander veranderd: ik heb een nieuwe baan! Ik werk nu bij Get.Noticed in Nederweert. Een hip, gezellig en leuk internet+ bedrijf en doet alles wat met internet te maken heeft en meer… (vandaar de plus). Tijdens mijn werk mag ik websites ontwerpen, websites bouwen en in ons systeem zetten, elementen van websites, webshops en applicaties bijstylen, drukwerk ontwerpen enzovoorts. Lekker gevarieerd dus! Ik heb het er ontzettend naar mijn zin en hierdoor zit ik ook weer helemaal lekker in mijn vel!

Dus.. stay tuned ‘cause I’m back!

2 thoughts to “Terug van weggeweest!”

 1. Hey lieve Kelly!
  Haha bedankt voor je leuke berichtje! Ja ik doe dan inderdaad zo iets als jij!
  Alleen zelf webshops maken kan ik niet, dat doen de programeurs op het werk haha!
  Maar jouw shop is erg gaaf, was er van de week nog op aan het kijken!!
  De producten maak je ook allemaal zelf, of niet?

  Verder gaat het gelukkig erg goed hier! Met jullie ook?
  Misschien leuk om een keertje af te spreken, samen met Kelly?

  Liefs!!

 2. Hee Kathy,
  Wat ben ik blij dat je terug ben!!!!

  En wat leuk zeg dan doe je hetzelfde als mij webdesign/webshop. Ben nu zo blij met mijn nieuwe shoppie die ik helemaal zelf gemaakt heb. Gaat verder alles goed met jullie daar?

  Liefs je buurtje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.