Sneakpeak nieuwe website

Op 18 december 2009 schreef ik dat er een nieuwe layout zou komen. De laatste update is op 9 maart 2010 online gekomen in het portfolio. Jaren lang is er niets mee gedaan, maar daar gaat nu verandering in komen.. ECHT! Ik heb het natuurlijk over mijn website, www.kathyonline.nl! Deze ligt er een beetje zielig bij.. een oude layout (die ik overigens nog wel mooi vind), geen updates en met extreem slechte en verouderde codering.

Ik ben al een aantal keer opnieuw begonnen met een ontwerp. Het is ontzettend lastig om je eigen klant te zijn.. alles is mogelijk en alles kan. Ik vind ook zo veel mooi.. Wil ik een realistische look & feel website of juist een strakke, platte website? Wel weet ik één ding zeker: deze blog wordt ook meteen meegenomen in het vernieuwingsproces. Alles in één stijl en netjes bij elkaar.

Dit betekend dat ik een hele boel ga leren de komende tijd. Ik wil namelijk mijn website zelf in wordpress zetten, zodat ik hem makkelijker bij kan houden. Ik heb er zo’n gave ideeën voor! Alleen het uitvoeren zal eventjes lastig zijn, aangezien ik er totaal geen verstand van heb hoe ik een eigen wordpress-template moet maken.. Maar het komt goed, ik heb er alle vertrouwen in! Een beetje leren programmeren in wordpress moet best lukken, net zoals php en javascript leren n_n

Anyway, ik beloofde hierboven een sneakpeak hè? Hier is hij:

Kathy Online - sneakpeak van de nieuwe layout, webdesign, grafische vormgeving, fotografie

Stay tuned, ik hou jullie op de hoogte over de ontwikkelingen!

2 thoughts to “Sneakpeak nieuwe website”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.