Project 52 van 2011 | Week 1

Dat ik zo ver achter lig met mijn project 52 van 2010, wil niet zeggen dat het met project 52 van 2011 ook zal gebeuren! Daarom ben ik gister weer creatief bezig geweest en heb ik alvast de eerste twee pagina’s van 2011 gemaakt. Wat vinden jullie ervan?

002A_WEEK01

003A_WEEK01

4 thoughts to “Project 52 van 2011 | Week 1”

  1. Super mooi! Ik ben helemaal niet zo handig op de computer. Ik heb weleens geleerd hoe ik met photoshop om moet gaan (vaker zelfs), maar iedere keer vergeet ik het weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.