Plannen met carnaval

Ik, als Limburgse, heb een afgrijselijke hekel aan carnaval. En iedereen die me een beetje kent, weet dat ook. Ik hou er helemaal niet van om me te moeten verkleden of alleen maar door dronken mensen aangesproken te worden die me normaal gesproken straal voorbij lopen. Nee bedankt! En dit jaar, is carnaval al helemaal een regelrechte ramp: Carnaval valt namelijk precies op mijn verjaardag! Hoe erg is dat?! Mijn vader had al een uitje geboekt samen met zijn vriendin om carnaval te ontlopen, dus hij zou al niet aanwezig zijn op mijn verjaardag (Okay Kelly, ONZE verjaardag).

Gelukkig waren mijn schoonouders en de zus van Dennis en haar gezin, ook al aan het kijken om een weekend weg te gaan. Tot mijn verbazing zei Dennis een paar weekjes geleden tegen hun dat hij wel mee wilde gaan, een weekendje weg! Dennis houdt wel van carnaval en gaat dan graag op stap, dus dit had ik helemaal niet verwacht. Ik was dus echt heel erg blij!

Afgelopen week zijn de plannen defenitief gemaakt: met carnaval gaan we met Dennis’ zijn ouders, zijn zus en haar gezin een aantal dagen naar Disneyland Parijs! YAY!!! Ik ben er wel eens geweest, in 1995 geloof ik, en dat vond ik toen zo gaaf! Het schijnt erg veranderd te zijn, met een nieuw park enzo, dus ik ben echt heel erg benieuwd!

Het enige nadeel van dit weekendje weg, is dat dit de eerste keer zal zijn dat ik mijn verjaardag niet doorbreng met Kelly, mijn tweelingzus. Dit vind ik eigenlijk heel erg jammer en daardoor geeft het me wel een beetje een rottig gevoel. Ookal zegt Kelly dat het haar niet zo veel uit maakt. Kelly en haar vriend gaan niet mee (helaas!) omdat zij al met een groep hebben afgesproken om op carnavalszondag (19 februari dus) naar Maastricht te gaan.

Maar goed, we zullen allebei evengoed een leuke dag hebben ookal brengen we hem niet samen door. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!

3 thoughts to “Plannen met carnaval”

  1. Gelukkig! Ben zo blij dat er nog iemand is die er niks aan vind. Ik vind het vreselijk. Ik sluit alle ramen en doe de gordijnen dicht vervolgens zet ik mijn eigen muziek op hahaa! Nee serieus mag voor mij afgeschaft worden want heb er echt een hekel aan. Mijn vriend trouwens ook! Echt leuk Disneyland Parijs ben ik zelf nog nooit geweest maar willen er zeker een keer naar toe. Maar wanneer weten we nog niet. Liefs!!

  2. Ik vond het vroeger heel leuk, maar ik kan nu de energie er niet meer voor vinden. Ik woon op de grens van wel of geen carnaval vieren, dus het scheelt dat mensen je niet raar aankijken. In ieder geval heel veel plezier in Disney Land, altijd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.