Online sparen

Toen ik in mijn eerste jaar op het Sint Lucas zat, zo’n 5 jaar geleden, vertelde een vriendin mij over Online geld sparen. Dat vond ik wel heel erg interessant want je hoeft er niets voor te doen, behalven je aanmelden op de desbetreffende websites en op links te klikken die je in een mailtje krijgt. Ideaal! Ze gaf me verschillende links van website waarbij je geld kon sparen en een paar maande later was ik bij zo’n 15 sites aangemeld en stroomde mijn mailbox elke dag vol met mailtjes vol aanbiedingen.

Zo’n 2 jaar lang heb ik regelmatig heel wat mailtjes weg geklikt en geld gespaard via die websites. Toen ik uiteindelijk mijn balans ging op maken, kwam ik erachter dat het sparen bij sommige sites heel langzaam gaat en bij andere sites juist heel snel. Zo waren er sites, waarbij je maar een halve cent kreeg per link. Maar er waren ook sites bij waarmee je 2 of 3 cent kreeg per mailtje! Okay, je word er geen miljonair mee, maar het is wel een leuk extraatje! Maar goed, de website waar het sparen erg langzaam ging, heb ik stop gezet en uiteindelijk heb ik er 5 overgehouden:

MoneyMiljonair: http://www.moneymiljonair.nl/?u=281845&c=nl&rt=2
Zinngeld: http://www.zinngeld.nl/signup/110672
Euroclix: http://www.euroclix.nl:80/app?Ref=146933
Geldrace: http://www.geldrace.nl/aanmelden/89117/
Surfrace: http://www.surfrace.nl/index.php?r=49774

Zoals je hierboven kunt zien, heb ik achter de naam van de website een zogenaamde ‘referal-link’ neergezet. Via deze link kun je jezelf aanmelden en het leuke is dat je voor elk aangemeld persoon via jouw link weer extra geld krijgt. Dus stel dat jullie je zouden aanmelden via deze links, dan krijg ik er weer wat geld bij. Dus mocht je jezelf willen aanmelden, stuur dan de link door naar alle vrienden en familieleden om op deze manier nog sneller geld te sparen via deze sites!

Twee weken geleden heb ik bij alle sites een uitbetaling aangevraagd, bij sommige sites heb ik maar 12,50 ofzo aangevraagd omdat ik het zonde vond om alles meteen uit te laten betalen. Maar bij Moneymiljonair heb ik 75 euro ontvangen en bij Euroclix meer dan 80 euro! Dat is nog eens een lekker bedrag, of niet?

2 thoughts to “Online sparen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.