Nifje is geboren!

In mijn vorige post vertelde ik dat mijn tweelingzus in verwachting was, en dat ik het zo spannend vond. Ik was zo benieuwd naar het geslacht! Zou ik een nichtje of een neefje krijgen? Daarom noemde ik de baby “Mijn nifje”. Zou Kelly dezelfde smaak hebben als ik wat namen betreft? En welke naam zouden ze uitgekozen hebben? En hoe zou de baby er uit zien?

Kelly, 40 weken zwanger

Vorige week maandag was het eindelijk zo ver! Kelly is op 7 januari, rond 20.30 uur bevallen van een prachtig en gezond ZOONTJE! Ja, een jongetje!! Zijn naam is Levi, hij weegt 3.475 gram en is 50 cm. Hij heeft het neusje van zijn papa en het mondje van Kelly (en mij!) en veel donkere haartjes! Oh, en hij is zooo mooi en lief en schattig!

Levi, net een uurtje oud!

Met Kelly en Levi gaat het helemaal goed! Kelly bleef nog een nachtje in het ziekenhuis en mocht de dag erna gelukkig samen met Levi naar huis. In de nachten gaat het gelukkig ook goed en Levi begint al weer wat aan te komen kwa gewicht. Wat wel heel erg leuk is om te vertellen, is dat Levi totaal niet van kou houdt, net zoals Kelly en mij hahaha!

Levi, met z'n handjes lief gevouwen

Levi, lekker aan het slapen

In een andere post zal ik jullie het geboortekaartje, het spandoek en een paar foto’s van de fotoshoot laten zien. Ze zijn zo gaaf geworden!

Fijne dag nog!

3 thoughts to “Nifje is geboren!”

  1. zoooo loopt rachel ff achter dan :( maar had je al gefeliciteerd en doe het hier nog een keer hihih
    gefeliciteerd met je prachtige neefje meis:D xxx

  2. Hoi Kathy,

    Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje! Ik ben zelf de jongste van vier, en ben in de laatste paar jaar al 5 keer tante geworden n_n. En met name bij mijn zus, die als eerste zwanger was vond ik dat toch wel heel bijzonder. Maar ik kan me voorstellen dat het als tweeling wel extra bijzonder is. Geniet er maar goed van om tante te zijn!

    Leuk dat je trouwens weer begonnen bent met schrijven!

    Groeten, Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.