Mijn eerste granny-sjaal

Op mijn vorige blog (gewoonkathy.blogspot.com) kon je al lezen dat ik begonnen was met haken. Een paar weken geleden heb ik mijn eerste haakwerk afgerond en als kado weggegeven: een sjaal van Granny Squares! Ik had gekozen voor 4 kleuren: roze, groen, beige en wit.

Photobucket

Eigenlijk ben ik toch best wel trots dat het me gelukt is om een sjaal te maken van granny’s terwijl ik pas zo kort bezig ben! Op dit moment heb ik verschillende granny’s liggen om kleuren te bepalen van de volgende sjaal. Officieel gezien ben ik bezig met 3 sjaals tegelijk. Deze maak ik af zodra ik klaar ben met de hoes van mijn iMac, die heeft op dit moment de prioriteit. De kleuren van deze hoes zijn eigenlijk best saai. Ik had namelijk nog grijze en zwarte bollen over en van die kleuren wilde ik toch niets meer maken met dat soort materiaal (het kriebelt te erg, vandaar).

Photobucket

Maar goed, het is nu 5 uur geweest dus ik ga snel beginnen met koken! Waarschijnlijk zal ik vanavond deze post nog aanpassen en foto’s toevoegen, die heb ik nog niet bewerkt. Zodra de foto’s klaar zijn, zet ik ze ertussen. Dat merk je vanzelf wel, haha!

Nog een prettige avond, iedereen!

One thought to “Mijn eerste granny-sjaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.