Little Big Bug

20110423_Macro002

Afgelopen weekend heb ik uiteraard nog wat meer gespeeld met mijn nieuwe lens, wat is het toch een heerlijk ding! Deze twee foto’s zijn geloof ik van zaterdag avond. Afgelopen zondag heb ik ook nog een paar gave foto’s gemaakt, alleen heb ik die nog niet online gezet. Ze staan dus wel online, helemaal vergeten dat ik dat al had gedaan, haha! Dus ik zal ze hieronder ook toevoegen. Nogmaals: ik ben wat macro-fotografie betreft nog maar een beginneling hoor ;)


20110424_Macro003

20110423_Macro001

20110424_Macro002

20110424_Macro001

11 thoughts to “Little Big Bug”

  1. Nogmaals ik vind het hele gave foto’s! Ik wou dat ik die lens ook had, maar hij is me voorlopig echt nog even te duur!

  2. Gadsie, ik hou niet van die dingen :p uuuuuuhh! Desondanks echt prachtige foto’s! *ja ik heb echt gekeken*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.