Leuk nieuwtje!

Ik heb iets leuks te vertellen: Kelly (mijn tweelingzus) is in verwachting! Ik wordt weer tante!!! Ze is nu 32 weken zwanger en rond 29 december zal mijn Nifje worden geboren! Ik weet nog niet of het een jongetje of meisje is, vandaar dat ik de baby ‘Nifje’ noem hahaha! Kelly voelt zich tot nu toe gelukkig erg goed en het kindje trappelt er ook vrolijk op los in haar buik. Als ze hier is, leg ik soms mijn wang tegen haar buik aan en praat ik tegen het kindje. Het is grappig want elke keer trappelt het kindje tegen mijn wang aan, zo schattig!

Kathy Online | Kelly's collage van haar zwangerschap

Kelly en Jorgen hebben gevraagd of ik hun geboortekaartje wilde ontwerpen, natuurlijk wil ik dat! Het ontwerp wat ik ze heb gestuurd, viel goed in de smaak. Dus ik ben zo benieuwd naar de reacties van anderen! Zodra het kindje geboren is, zal ik het kaartje hier zeker laten zien!

Kathy Online | Kelly's Collage van haar zwangerschap

Over mijn Nifje gesproken, ik ben echt zo benieuwd of het een jongetje of een meisje is! En wat zou de naam worden? Het is ook best wel spannend wanneer het kindje geboren wordt, nog net in 2012 of toch in 2013? Het is zo spannend en zo bijzonder! Wat ook bijzonder is, is dat ik peettante van m’n Nifje mag zijn!

Kathy Online | We zijn een tweeling!

Volgend weekend heb ik als het goed is een fotoshoot met Kelly. Even wat mooie foto’s van haar maken met haar mooie buik! Uiteraard zal ik een paar foto’s hier met jullie delen, als Kelly het goed vind :).

Nog een fijne dag allemaal!

3 thoughts to “Leuk nieuwtje!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.