Klein fotomodelletje

20110430_Noa006

Afgelopen zondag was de moeder van Dennis jarig. Aangezien ze haar verjaardag ’s middags vierde, het lekker weer was en dat er leuke mensen op bezoek kwamen, besloot ik om mijn camera mee te nemen om de nieuwe Sigma 105mm uit te proberen! Ik had hem natuurlijk al uitgebreid getest op verschillende insecten, maar nog niet echt op mensen, dus ik was wel benieuwd hoe hij werkte met het fotograferen van portretten.

Nadat de vlaai en koffie op waren, wilde het nichtje van Dennis graag gaan spelen in de tuin. Geen probleem! Ik nam mijn camera mee en terwijl zij met het andere bezoek aan het spelen was, knipte ik wat foto’s van de taferelen die ik voor me zag. Tussendoor spiekte ik een beetje op mijn camera, benieuwd naar het resultaat van de lens en elke keer was ik verbluft.. wat een prachtige scherpte zit er in! Echt niet te vergelijken met mijn standaard Tamron 18-250mm lens!

Tijdens het bekijken van de foto’s ’s avonds na de verjaardag zag ik het resultaat pas echt goed: De meeste waren mooi geworden, maar de onderstaande foto’s sprongen er wel tussenuit:

20110430_Noa002

20110430_Noa003

20110430_Noa004

20110430_Noa005

Is ze geen fotomodelletje?

6 thoughts to “Klein fotomodelletje”

  1. aah.. sigma 105mm.. hebben hebben hebben! hahaha maar het zijn mooi foto’s! Persoonlijk favoriet is de derde =D

  2. Wil je even ophouden met het plaatsen van die mooie foto’s?
    IK WIL DIE LENS OOK!!! hahahaha, erg leuke foto’s en idd een heel mooi modelletje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.