KaMedia is een feit

Tijdens mijn laatste jaar op het Sint Lucas kreeg ik de opdracht om een ondernemersplan te maken. Deze opdracht was een belangrijk gedeelte van mijn examen en hier heb ik dus ook heel veel tijd, werk en moeite in gestoken om het helemaal op te zetten, uit te zoeken, te calculeren enzovoorts. Voor dit ondernemersplan heb ik gelukkig een dikke voldoende gekregen.

Het was de bedoeling dat je een fictief bedrijf op ging zetten wat paste bij het profiel waar je in zat. Ik volgde toen Multimedia vormgeving, dus ik ging voor een reclamebureau. Nu zijn we twee jaar verder en vanaf vandaag, 21 september 2010 is dit fictief bedrijf werkelijkheid geworden! Vanaf vanmiddag, 13:30 uur ben ik een zelfstandige ondernemer! Mijn onderneming heet KaMedia en de diensten die ik aanbied zijn de volgende: Grafische Vormgeving, Webdesign en Fotografie.

De handtekeningen zetten was de eerste stap. De volgende stap is het ontwerpen van een eigen huisstijl. En hier heb ik ontzettend veel zin in! Via mijn blog zal ik jullie zeker op de hoogte houden en wat werk laten zien. Als je naar www.kathyonline.nl gaat, kun je mijn portfolio bekijken. Hier staat ook de huisstijl en het ondernemersplan welke ik twee jaar geleden heb gemaakt. Misschien wel leuk om te bekijken ;)

Mijn blog is natuurlijk niet bedoeld om vol gespamd te worden met reclame so don’t worry. Wel wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om een oproep te plaatsen:

Heb jij een huisstijl, flyers, websites, posters, uitnodigingen of geboortekaartjes nodig? Dan ben je hier aan het goede adres! Stuur een mailtje naar info@kathyonline.nl voor een vrijblijvende offerte.

Ik wens jullie allemaal nog een hele prettige dag!

One thought to “KaMedia is een feit”

  1. Aaah erg leuk! Ik wist niet eens dat je op het Sint Lucas hebt gezeten (of nog steeds zit?)

    Ik ga het zeker volgen, het is ook zeer interessant voor mijn opleiding! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.