KaMedia: Huisstijl ontwerpen

Het lijkt me leuk om jullie hier een beetje op de hoogte te houden wat KaMedia betreft. Ik heb nu van alles geregeld zoals een boekhouder, verzekeringen, een zakelijke rekening enzovoorts. Er komt toch meer op me af dan ik van te voren had gedacht. Maar ja, dat hoort er natuurlijk wel allemaal bij.

Wat er natuurlijk ook bij hoort, is het ontwerpen van mijn eigen huisstijl! En dat vind ik super leuk om te doen! Toen ik tijdens mijn afstuderen een ondernemersplan moest maken, had ik al een huisstijl ontworpen alleen vind ik hem nu niet meer mooi. Daarom ben ik wat onderzoek aan het doen. Op de site Creattica staan veel logo’s, visitekaartjes en andere zaken waardoor je geïnspireerd kan raken. Een heerlijke website!

In het afgelopen jaar dat ik aan het werk ben, heb ik een aantal logo’s ontworpen en gerestyled maar op de een of andere manier vind ik het toch heel erg moeilijk om voor mezelf een logo te ontwikkelen. Dat komt denk ik omdat er helemaal geen eisen zijn die door iemand anders worden gesteld. Ik mag bijvoorbeeld zelf weten welke kleuren het logo gaat bevatten, of er een icoon bij komt, welk lettertype ik ga gebruiken, enzovoorts. Dat is aan de ene kant heel erg fijn omdat ik dan helemaal vrij ben in het ontwerpproces. Maar aan de andere kant is het ook heel moeilijk. Er zijn bijvoorbeeld zo veel mooie kleurencombinaties, zo veel mooie lettertypes! Maar goed, daarom is een uitgebreid onderzoek niet verkeerd en daarom vind ik websites zoals Creattica heel erg fijn!

Zodra ik iets concreets heb, laat ik het jullie natuurlijk meteen zien ^_^

6 thoughts to “KaMedia: Huisstijl ontwerpen”

  1. Hi Athena!
    Thanks for your comment. I’m sorry but I don’t know how my site can be displayed properly.. it’s one of the commen themes of wordpress which I use and unfortunately I don’t know how to fix it for an iPad. I don’t have one so I don’t know how it looks like on an iPad. Maybe you can mail me (info@kathyonline.nl) a picture of your iPad viewing this page?

    Greetings :)

  2. Hey :D Is it okay if I go a bit off topic? I’m trying to read your page on my new iPad but it doesn’t display properly, do you have any suggestions? Thanks in advance! Athena x :)

  3. Ik ben benieuwd. :D
    Ik ben in mijn hoofd bezig voor een header en dan ook een visitekaartje maar ik kom er nog niet ver mee. :x Kiezen is moeilijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.