Jarig geweest

2011-02-22_Instax03

Het is al weer een dikke maand geleden, maar op 19 februari was ik jarig! Precies om 00:00 uur krijg ik mijn eerste kadootje van Dennis. Hij had me al laten weten dat ik van hem een instant-camera zou krijgen, alleen was hij op dat moment uiterkocht en zou pas twee weken later geleverd worden. Dat vond ik wel jammer, maar ik had me er al bij neergelegd. Toch had Dennis dus om 00:00 een kadootje voor me en toen ik het uitpakte, moest ik wel even nadenken. Ik had namelijk twee casettes gekregen die in de Fujifilm Instax 210 paste..? Toen liep Dennis even weg en toen hij terug kwam, had hij een groter kado bij zich en met een big smile gaf hij het kado aan mij. Toen wist ik genoeg. Hij had me ALWEER voor de gek gehouden want de camera was blijkbaar wel gewoon geleverd! YAY!

2011-02-22_Instax01

Verder was onze verjaardag zelf een erg gezellige dag want voor de familie hadden we (Ja WE, want ik ben er eentje van een tweeling!) ’s middags ons feestje bij Kelly (Tweelingzus) thuis. Daar werden we allebei erg verwend. ’s Avonds kwamen een paar vrienden bij mij thuis op bezoek. In de eerst instantie was dit niet de bedoeling omdat Dennis en ik van de zomer een groot feest bij ons thuis gaan geven ter ere van het samenwonen, mijn verjaardag en de verjaardag van Dennis. Maar goed, het was in elk geval ontzettend gezellig dat ze op bezoek waren!

9 thoughts to “Jarig geweest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.