Een nieuwe start!

Als ik heel eerlijk ben, zit ik er al zeker een heel jaar tegen aan te hikken: zal ik bij Blogger blijven of zal ik een nieuwe start maken op mijn eigen domein? Ik heb namelijk op dit domein al een lange tijd wordpress staan, alleen was ik te lui om het uit te pluizen en om echt te beginnen met een fatsoenlijke blog. Okay, mijn blog bij Blogger is ook wel fatsoenlijk, maar veel te beperkt als ik heel eerlijk ben.

Maar vanaf nu is dat voorbij want ik heb net de knoop doorgehakt: ik ga hier dus op nieuw beginnen! Ergens vind ik het wel heel jammer omdat ik het super leuk vond om zo’n goed gevulde blog te hebben. Nu ik hier opnieuw begin is alles leeg en kaal. Ook staan de berichten van mijn  vorige blog niet hierbij en tja, dat vind ik dus jammer. Maar goed, ik weet wat jullie denken: gewoon lekker gaan bloggen, stoppen met zeuren en deze blog is binnen de kortste keren ook gevuld. Dat klopt!

Dus bij deze: Welkom op mijn nieuwe blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.