Gekocht: Sigma 105mm F/2.8

20110422_Macro006

Een paar weken geleden heb ik meegedaan aan de twitterveiling van @KEshop (Kamera Express) via twitter, en die heb ik gewonnen! Ze veilden een prachtige macrolens, precies de lens waar ik al een aantal maanden (officieel gezien jaren) mijn zinnen op heb gezet, geweldig he?! Na heel wat berichtjes via tweets, dm’s en mails heen en weer te hebben gestuurd, heb ik vandaag eindelijk deze mooie, geliefde lens in mijn armen mogen sluiten: De Sigma 105mm F/2.8!

20110422_Lens01

Uiteraard heb ik hem meteen uit geprobeerd dus hier zijn de eerste foto’s de ik ermee heb geschoten. Het is nog niet zo heel veel soeps, I know. Maar je moet toch ergens beginnen, niet waar?

20110422_Macro004

20110422_Macro001

Maar goed, ik ga de tuin weer in! Op zoek naar beestjes en ander gespuis. Ik wens jullie allemaal een ontzettend fijn weekend, geniet maar lekker van het prachtige weer!

5 thoughts to “Gekocht: Sigma 105mm F/2.8”

  1. Ik vind het anders hele mooie foto’s hoor! Binnenkort ga ik naar het keukenhof en daarvoor wil ik super graag een macrolens huren of lenen. Mijn 18-55mm doet het helaas (!) niet meer zo goed :S

  2. Wat leuk!!
    Zoals ik ook al op Twitter zei, ik ben jaloers! ;) Op een positieve manier natuurlijk. Ooit ga ik ook nog heel wat lenzen krijgen, maar intussen dat ik aan het sparen ben, ga ik het doen met mijn 18-55!

    Veel plezier ermee en laat eens wat foto’s zien, ik ben benieuwd. Leuk!

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.