Gekocht: Garens!

2011-05-16_Wol001

Al een aantal weken wilde ik graag naar de stad toe om allerlei andere soorten garens te kopen om te haken. Elke keer stelde ik het uit onder het motto: “dat doe ik wel een andere keer”. Gister kon ik mezelf niet meer tegenhouden en rond half 3 reed ik naar Roermond toe, om eens lekker te gaan neuzen in het ouderwetse handwerk-winkeltje daar. Helaas was dat winkeltje gesloten op maandag >_< Dus toen ben ik maar meteen doorgelopen naar de Wibra om te kijken of ze nog nieuwe kleuren acryl hadden binnengekregen.

Dat hadden ze helaas niet.. maar wel een hele hoop andere soorten katoen! Ik kreeg meteen allerlei leuke ideetjes om te maken en voordat ik het wist, had ik mijn hele mandje al volgeladen met allerlei bolletjes van verschillende kleuren, soorten en maten. Omdat ik nog niet 100% zeker weet wat ik ermee ga maken, heb ik van elke kleur maar twee bolletjes meegenomen. Dekens zullen het niet worden, maar ach, bloemetjes, tasjes haarbandjes enzovoorts zijn ook ontzettend leuk om te maken!

2011-05-16_Wol002

Nadat ik had afgerekend wilde ik naar huis gaan. Helaas lag op de weg terug naar de auto de zeeman en echt waar: hij riep me gewoon naar binnen. In deze zeeman ben ik nog niet vaak geweest dus ik moest eerst even goed rondkijken waar ze hun wol hadden verstopt. Net toen ik me teleurgesteld om wilde draaien om de deur uit te lopen omdat ik geen wol kon vinden, zag ik de bakken staan. Juist ja: bakken! Ze hebben namelijk op dit moment een gi-gan-tisch assortiment aan verschillende soorten garens! Echt heerlijk zacht in mooie kleuren. Hier heb ik me gelukkig goed in kunnen houden en maar een beetje gekocht. Ofja.. een beetje..?

2011-05-16_Wol003

In totaal heb ik 43 bollen gekocht, en van de meeste kleuren weet ik al wat ik wil gaan maken. Hier kunnen jullie binnenkort (of over een paar maanden, ligt een beetje aan de tijd, inspiratie en zin) artikelen vinden over wat ik ermee heb gehaakt! So stay tuned!

8 thoughts to “Gekocht: Garens!”

  1. Ik ben laatst eens bij de action geweest (denk zo’n 4 weken geleden ofzo) maar toen hadden ze geen fijne garens >_<
    Maar misschien dat ze nu het assortiment hebben aangepast?

  2. Jaaaaaa, die Wibra en Zeeman zijn heel fijn als het om garen gaat! Nog een tip… de Action! :-)
    Groetjes, Esther.

  3. Leuk! Ik heb gisteren bijna 30 bolletjes gehaald! ;-)
    Nu alleen nog leuke patronen vinden voor babymutsjes :)

  4. Oh heerlijk zeg, ik koop steeds heel schattig één of twee bolletjes. Haha, heerlijk om zoveel in één te kunnen kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.