Gehaakt: Granny Vlaggetjes

20110421_GrannyTriangle007

Een paar weken geleden maakte Kelly tijdens het haken een foutje: in plaats van 4 hoeken in een granny square, had ze er 3 gemaakt en werd het dus een driehoek in plaats van een vierkant. Ze zetten een foto op twitter en toen ik hem zag werd de inspiratie geboren: ik wilde vlaggetjes maken!

20110421_GrannyTriangle005

Vol goede moed ging ik aan de slag, en de driehoekjes werden gehaakt. Ik gebruikte roze, lichtroze en wit als basiskleuren. Van de 20 granny triangles, haakte ik er 10 van donker naar licht, en 10 van licht naar donker zodat ik twee verschillende soorten Granny Triangles had. Nadat ik ze alle triangles klaar had, haakte ik ze aan elkaar en klaar was mijn slinger met vlaggetjes!

20110421_GrannyTriangle008

Ik vind ze echt super leuk geworden! Dit is mijn eerste item welke ik zal gaan verkopen in de webshop van Kelly en mij (binnenkort meer info!). Ze zouden zeer geschikt zijn bij een geboorte van een meisje. Ik heb al wol in huis gehaald voor de blauwe variant, dus deze kunt je ook binnenkort hier verwachten!

20110421_GrannyTriangle012

** Als je meer foto’s wilt zien, bekijk dan mijn flickr PhotoStream **

7 thoughts to “Gehaakt: Granny Vlaggetjes”

  1. Heej Kathy!

    bij toeval kwam ik op je blog terecht! Leuk! Mooie dingen maak je zeg!

    Groetjes, Evy (Venlo)

  2. Ik vind ze heel erg leuk :). Ik wil zelf nog een keer een vlaggetjesslinger van stof maken. (wat nu eigenlijk ook al minder leuk is omdat je die tegenwoordig voor een paar euro bij de xenos kunt kopen, maar boeiend)

  3. Mijn schoonmoeder had tijdens een high tea overal van deze slingers hangen, zo leuk! Die van jou vind ik geweldig, I love granny’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.