Gehaakt: Granny Stripe Deken

2010-11-07_Deken01

Op 7 november 2010 begon ik aan de GrannyStripe Deken. Ik begon met het maken van 300 lossen en daarna volgde ik deze tutorial van Attic24 om de deken af te maken. In het begon was het flink tellen, omdat je moet beginnen met een meervoud van 3. Maar op het moment dat je begint met het haken van de granny stripes, gaat het snel!

2010-11-09_Deken01

2010-11-14_Deken01

2011-01-04_Deken05

Een dikke 5 maanden later, op 23 maart was het zo ver: de deken was klaar! En ik zeg jullie heel eerlijk: ik ben er ontzettend trots op! Hij is nu 1,75 x 2,25 meter, een genot om onder te liggen tijdens een koude avond maar ook een genot om erop te zitten tijdens een picknick in de tuin! Zo’n deken (of sprei) is gewoon heel erg handig voor binnen en buiten het huis. Het was ontzettend leuk om hem te maken en voor zover het ging, het proces bij te houden.

2011-02-20_Deken03

2011-02-20_Deken04

Op dit moment ben ik met meerdere haakprojecten tegelijk bezig, waaronder twee andere grannystripe dekens. Eentje is hetzelfde als dezen, maar dan met blauw. Die andere wordt een Grannystripe rainbow deken en wordt gehaakt met katoen in plaats van acryl. Het proces van deze deken ligt momenteel wel stil omdat het katoen welke ik nodig heb, op is. Ik ben benieuwd wanneer ik die dekens af zal ronden! Al denk ik dat dát nog wel een poosje kan gaan duren. Met dit mooie weer werk ik liever aan wat kleinere projecten zoals gehaakte vlaggetjes. Maar hierover volgt binnenkort een ander artikel.

20110323_Deken003

20110323_Deken001

20110323_Deken002

Ik wens jullie nog een hele fijne dag, geniet maar lekker van het mooie weer!

23 thoughts to “Gehaakt: Granny Stripe Deken”

  1. op dat project mag je heer fier zijn, het is echt heel mooi, ook de kleuren combinatie.

  2. Hoi katy ik zag je mooie deken en kreeg gelijk de kriebels om er ook weer een te maken
    En ben gelijk begonnen als het klaar is zet ik het direct op mijn blog ik ga je zeker blijven volgen

    Gr marie-louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.