Erg vroeg..

Dit jaar zijn we er erg vroeg bij. Normaal gesproken vind ik het belachelijk maar dit jaar maak ik er graag een uitzondering voor: Onze kerstboom staat namelijk sinds vorige week zaterdag!

Photobucket

De reden waarom ik dit jaar graag een uitzondering maak is simpel: We vieren voor het eerst kerst in ons huis en daar wilden we wel flink van kunnen genieten. Daarbij hadden Dennis en ik allebei heel erg veel zin in kerst en het staat gewoon super gezellig! Daarom vind ik het altijd erg jammer dat de kerstboom maar 1 maand per jaar staat.. vandaar dat wij zo iets hadden van: ach, we zetten hem gewoon een maand eerder!

De week van te voren hadden we de kerstspullen gekocht bij de Xenos. Daar had ik vorig jaar een super schattig kerststalletje gezien. Ik had toen helaas geen tijd om hem mee te nemen en toen ik een week later weer terug ging was hij uitverkocht. Dit jaar hadden ze hem weer dus toen hebben we hem ook maar meteen gekocht!

Photobucket

Ik weet wel dat veel van jullie ons voor gek zullen verklaren, maar dat maakt mij niets uit. Ik geniet nu al elke avond van de kerstverlichting en de gezelligheid die de (nep)boom met zich meebrengt =) Ik kan daarom bijna niet wachten tot Sinterklaas weer naar Spanje vertrekt zodat de leuke kerstliedjes ook weer op de radio worden gedraaid. Heerlijk toch?

Wanneer zetten jullie eigenlijk de kerstboom?

3 thoughts to “Erg vroeg..”

  1. Wij zetten hem altijd pas het weekend voor kerst. Anders is m’n moeder hem veel te snel moe! Haha, daarbij ben ik op 6 december jarig en ik vind het niet fijn als ik voor mijn verjaardag al aan kerst moet denken!

    Ook al vind ik het allemaal erg gezellig hoor ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.