Dawson’s Creek

Photobucket

Zoals sommige van jullie wel zullen weten, ben ik helemaal gek op films kijken en tv-series volgen. Sinds dat Dennis en ik samen wonen, volgen we samen ook regelmatig een tv-serie. Afgelopen weekend hebben we Prison Break afgesloten en onze volgende tv-serie zal waarschijnlijk 24 worden.
Ondertussen volg ik alleen ook nog verschillende series omdat Dennis die niet leuk vind (Vampire Diaries, ER etc.). Ik vind het heerlijk om op dinsdag avond (als Dennis aan het kaarten is) voor de tv te zitten en een aantal afleveringen achter elkaar weg te kijken. Het liefst kijk ik wel een serie waarvan ik nog voldoende afleveringen/seizoenen op vooraad heb. Ik vind het namelijk gruwelijk irritant om maar 1 aflevering per keer te kijken, daar ben ik veel te nieuwsgierig voor!

Vorig weekend was het weer raak bij de V&D, veel tv-series waren in de aanbieding. Ik had nog voor 50 euro aan vvv-bonnen liggen dus ik vond dit wel een mooie gelegenheid om ze te gebruiken. Ik heb Lost seizoen 5, Heroes seizoen 2 en Heroes seizoen 3 gekocht en ik hoefde maar 13 euro in totaal af te rekenen. Mooi of niet?!

Photobucket

Ik hou van zo’n aanbiedingen waardoor ik een hele serie of een paar seizoenen in een keer kan kopen voor weinig geld! En dankzij Diana kan ik weer een nieuwe serie aan mijn lijst toevoegen: Dawson’s Creek! Zij verkocht de complete serie aan mij dus nu kan ik mijn dinsdagavond heerlijk vullen met deze zwijmelserie, heb er nu al zin in!

Photobucket

3 thoughts to “Dawson’s Creek”

  1. Hihi, dan heb je mijn films en series nog niet gezien. Ik moet weer een kast erbij gaan kopen (dan kom ik op 4 billy’s van de ikea) :’)

  2. Bedankt Annushka!
    Haha dit zijn ook allemaal dvd’s ;) Met videobanden hou ik me echt niet meer bezig want de videospeler in mijn oude tv is heel erg slecht.. wel jammer want oudere films enzo kan ik dus niet meer bekijken die ik op video had.. ach ja, lang leve de digitale wereld haha!

  3. Wauw DC video’s. Ik heb ze ook allemaal, maar dan de dvd’s.

    Ik vind jou collectie echt geweldig, ooit hoop ik er ook zoveel te hebben :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.