Buzzer: Nescafé

BuzzerNescafe_20110202_02

Een paar weken geleden kreeg ik weer een uitnodiging om mee te doen aan een nieuwe buzzer-actie. Dit keer mocht ik de instant Late Caramel en de instant Late Hazelnut van Nescafé uitproberen. Ik ben al een grote fan van de instant Cappuccino van Nescafé, dus ik kon niet wachten om deze Latte’s uit te proberen!

BuzzerNescafe_20110202_03

Afgelopen woensdag heb ik de Late Hazelnut geprobeerd. De Late Caramel had ik al eerder geprobeerd alleen toen had ik geen foto’s gemaakt. De Late Hazelnut vind ik persoonlijk het lekkerst. De geur alleen al is heerlijk en dat vond ik bij de Late Caramel iets minder. De smaken van Hazelnoot en Caramel komen goed naar boven en de koffiesmaak is gelukkig niet zo overheersend want gewone koffie vind ik echt niet lekker.

BuzzerNescafe_20110202_04

Normaal gesproken zou ik nog extra suiker toevoegen maar dat vond ik bij deze twee smaken niet nodig. Ze waren al zoet genoeg van zichzelf. Wel heb ik bij allebei nog een scheutje melk toegevoegd na het eerste slokje. Ik vond ze nog wel iets te sterk om zonder melk te drinken.

BuzzerNescafe_20110202_05

Het maken van deze latte’s is echt heel gemakkelijk. Je schud de inhoud van het zakje in een mok, voegt er kokend water aan toe, even roeren en klaar is je heerlijke latte!

BuzzerNescafe_20110202_06

9 thoughts to “Buzzer: Nescafé”

  1. Haha dat heb ik soms ook bij dingen die ik écht niet lekker vind.. soms ziet het er gewoon super lekker uit, dat ik het wel heel graag wel eten!

  2. Oh god, weer een koffieblog hahaha. Ik ben geen koffie drinker. Ik probeer deze allemaal wel, maar het lukt gewoon niet.

    Ik heb mijn ook aangemeld bij Buzzer. Maar nog niets ontvangen. Krijg je dan een mailtje als je wat krijgt? Ik had wel een poll ingevuld over supermarkt toen.

  3. Hee, nog een liefhebber! Ik ben helemaal verzot op de hazelnoot versie :) Maar de gewone mag er ook wezen. Nu de andere smaken nog uitproberen!

  4. Ik vind ze zo heerlijk yummy! Kreeg ooit een proefzakje bij een tijdschrift en sindsdien drink ik ze. Vind cappuchino zelf niet zo lekker, maar wel de cappuchino chocola. Al blijft mijn favo toch Caramel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.