Boswandeling

Leudal,wandeling,walk,bos,forrest,mist,fog

Afgelopen maandag was het ’s morgens heel mistig bij ons in het mooie Leudal. Ik had op internet al vaker foto’s gezien van mistige landschappen en ik vind de sfeer die je dan krijgt ontzettend mooi! Zo’n soort foto’s wilde ik ook graag eens maken dus toen ik wakker werd en uit mijn raam keek, besloot ik om meteen na mijn ontbijt naar het bos te gaan voor een frisse ochtendwandeling met mijn vriendje Nikon.

Leudal,wandeling,walk,bos,forrest,mist,fog

Uiteraard kon ik het weer niet laten om eerst op te ruimen dus rond een uur of 10 kwam ik aan in het bos. Gelukkig was het nog steeds heel mistig. Ik merkte dat er veel licht werd tegengehouden door de mist dus ik was erg blij dat ik mijn statief mee had genomen. Ik zette mijn statief op en begon te fotograferen. Door de mist voelde ik inderdaad die mysterieuze sfeer die ik op de inspiratie-foto’s ook had gezien dus ik hoopte dat de foto’s die ik maakte ook die sfeer zouden dragen.

Leudal,wandeling,walk,bos,forrest,mist,fog

Het was gelukkig behoorlijk rustig in het bos. Ik hou er niet zo van als mensen om me heen staan en me op de vingers kijken als ik aan het fotograferen ben. Dus ik was blij dat er bijna niemand in het bos rondliep zodat ik rustig mijn gang kon gaan. Een uurtje later ging ik weer naar huis toe want tja, het huishouden moet ook gebeuren en de boodschappen komen niet vanzelf ons huis binnen wandelen. Maar één ding weet ik zeker: dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Leudal,wandeling,walk,bos,forrest,mist,fog

4 thoughts to “Boswandeling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.