Kathy

Hoi! Mijn naam is Kathy Gubbels, welkom op mijn blog! Persoonlijk vind ik het altijd leuk om te zien wie een persoon achter een blog dus laat ik daar maar eens mee gaan beginnen. Sinds mijn geboorte woon ik in een gezellig dorp in Limburg en sinds april 2010 samen met mijn lieve vriend verloofde Dennis. We hebben twee lieve katten (Cody en Django) waar we allebei gek op zijn.

Bij Get.Noticed, een internetbureau in Nederweert, ben ik als webdesigner / front-end developer / grafische vormgever in dienst. Lekker creatief en gevarieerd dus! Niets is beter dan telkens weer een mooiere website op te leveren bij tevreden klanten. Het is daarom schandalig dat ik voor mezelf al jaren lang geen nieuwe website heb gemaakt. Ik wil het zo graag, maar eerst nog eens de tijd zien te vinden om precies uit te pluizen hoe ik zelf een thema voor wordpress kan maken.

Tijdens een citytrip naar Parijs heeft Dennis me op 3 mei 2014 bij de Eiffeltoren ten huwelijk gevraagd! Het was zo’n geweldig moment! We trouwen op 15 mei 2015 in onze woonplaats dus we zitten nu volop in de huwelijkse voorbereidingen. Wat een geweldige tijd <3

Verder heb ik te veel hobbies om op te noemen

In mijn vrije tijd kijk ik samen met Dennis graag naar films en tv-series. Om de haverklap zijn we wel verslaafd aan een nieuwe tv-serie. Heerlijk om een aantal afleveringen achter elkaar te kijken! Verder hou ik van lezen, tekenen, bloggen, surfen op internet, haken, digitaal scrappen, bakken en fotograferen. Volgens mij vergeet ik de helft van mijn hobby's, maar dat maakt niet veel uit. Je hebt nu in elk geval een indruk van mij kunnen opdoen. Mocht je nog meer vragen hebben of wil je meer van me weten? Stuur me dan een mailtje (info@kathyonline.nl).