Gehaakt: 2 sjaals

haken,crochet,sjawl,scarf,granny squares,grannies

Een aantal weken geleden was ik begonnen aan een nieuwe granny-sjaal. Ik had alle granny squares klaar, op de laatste ronde na. Ik wilde de laatste ronde in het wit maken maar halverwege de stapel met granny’s was de witte wol op. De dag erna haalde ik nieuwe wol en ging verder met de laatste rondes. Toen ik ze allemaal klaar had en aan elkaar wilde maken, viel het me pas op dat ik in de eerste instantie geen wit, maar gebroken wit had gebruikt. Ik had nu dus granny’s met een witte en met een gebroken witte rand. Dit vond ik echt niet mooi samen en uit frustratie heb ik de squares aan de kant gedaan en ben ik begonnen met een hoes te haken voor mijn iMac (binnenkort online).

haken,crochet,sjawl,scarf,granny squares,grannies

haken,crochet,sjawl,scarf,granny squares,grannies

Vorige week was ik de tas met haaksels aan het bekijken en toen kwam ik de verschillende vierkantjes weer tegen. Ik had onlangs nog genoeg wol gehaald om twee sjaals ervan te maken dus toen ben ik aan de slag gegaan. Deze week heb ik ze allebei afgemaakt: een witte en een gebroken witte!

haken,crochet,sjawl,scarf,granny squares,grannies

haken,crochet,sjawl,scarf,granny squares,grannies

Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet, ik denk dat ik ze voor een klein prijsje op marktplaats ga zetten want ik heb om eerlijk te zijn echt super veel sjaals hier liggen (gekocht bij de zeeman twee jaar terug, super fijne kwaliteit!).

Ookal heb ik veel sjaals, ik blijf doorgaan het het maken van andere sjaals haha! Zo heb ik afgelopen week weer blauwe grannies gemaakt voor een nieuwe sjaal die ik vanavond waarschijnlijk helemaal af ga maken. Ach, misschien wel leuk voor een blog give-away in de toekomst als er interesse is?

haken,crochet,sjawl,scarf,granny squares,grannies

2 thoughts to “Gehaakt: 2 sjaals”

  1. Wow die is echt supervet! Ik ben dol op wit en roze en dat heb je echt mooi gedaan! :D Dat is zeker een idee voor een winactie want ik wil hem zeker winnen! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.