3 jaar geleden op 16 februari

Vandaag, op 16 februari, is het precies 3 jaar geleden dat Dennis en ik onze eerste date hadden. We kenden elkaar eigenlijk helemaal niet, we hadden elkaar alleen maar kort gesproken tijdens Carnaval in Maastricht dat jaar, en that’s it. Allebei waren we best wel zenuwachtig, maar zodra ik bij jou in de auto stapte, vielen de zenuwen in een klap weg. Het was alsof we elkaar al jaren kende! Tijdens het diner hebben we geen seconde onze mond gehouden, continu waren we naar elkaars verhalen aan het luisteren. Eigenlijk is dat voor mij best raar. Normaal gesproken kijk ik altijd eerst de kat uit de boom. Ik hou me rustig en luister bijna alleen maar in plaats van dat ik zelf vertel. Maar op die avond, tijdens onze eerste date had ik dat helemaal niet en ik vertelde in geuren en kleuren over vanalles wat me te binnen schoot. We kwamen erachter dat we ontzettend veel gemeen hadden, dat maakte alles nog extra leuk!

Na het eten gingen we naar de bioscoop naar de film Jumper. Dat bioscoopkaartje hebben we nog steeds bewaard, een heel leuk aandenker van een geweldige avond! De film vonden we allebei erg goed, maar helaas was na de film ook het einde gekomen van een ontzettend leuke maar vooral bijzondere avond waar wij het nog vaak over hebben!

4 thoughts to “3 jaar geleden op 16 februari”

  1. Gefeliciteerd met het 3 jaar samen zijn. :D Of is het dat niet helemaal, is het gefeliciteerd met het 3 jaar daten? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

dead.gif cute.gif doh.gif angry.gif mad.gif blinkhearts.gif wink.gif side.gif huh.gif yes.gif nod2.gif nod.gif yay.gif tired.gif silenced.gif wtf.gif wow.gif wave.gif cool.gif star.gif blink.gif shit.gif sexy.gif confused.gif spinning.gif news.gif omg.gif nope.gif no.gif 2inlove.gif lol.gif kiss.gif idea.gif hmm2.gif hiya.gif hey.gif inlove.gif heart.gif eww.gif duh.gif doh2.gif silly.gif coolwink.gif boo.gif blush.gif ahh.gif angel.gif tongue.gif grin.gif questionmark.gif side2.gif blank.gif smile.gif sad.gif sadnope.gif exclam.gif shocked.gif upsidedown.gif 

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.